Kahdeltatoista yöllä alkoi pentuja kuulumaan. Kun noustiin ylös katsomaan, Lempi-äiti oli jo synnyttänyt yhden urospennun ja hoitanut sen ulos kalvosta + purrut napanuoran poikki ihan itse, yksin. Autettiin imemään tissille, hyvinhän se alkoikin juomaan heti kun löysi oikean kohdan.

Muutaman kymmenen minuutin päästä pulpahti nopeasti taas yksi uusi pentu, senkin Lempi hoiti itse kokonaan. Tämä pentu olikin äkänen, se kiljui ja sätkytteli. Yritettiin auttaa tissille samalla kun Lempi piti synnytyksessä hengähdyystaukoa muttei suostunut imemään vaikka maitoa tuli. Otettiin kuppiin Lempiltä maitoa ja syötettiin pipetillä suoraan suuhun monta kertaa samalla kun Lempi synnytti kolmannen pentunsa - itse hoiti tämänkin pienokaisen hienosti itse ja nopeasti tuli ulos tyttövauva.

Kolmatta pentua joutui vähän kauemmin houkuttelemaan tissille mutta kyllähän sekin lopuksi sitten imemään suostui.

Teija elvytti ja hoisi yhä velttoa, toiseksi maailmaan tullutta tyttöpentua, Katariina auttoi neljännen ja viimeisen tyttöpennun maailmaan - tosin ei siinäkään paljoa apua tarvittu, kalvo suun kohdalta piti vain repiä kun äiti alkoi hoitamaan muita vanhempia pentujansa, jotka innokkaasti roikkuivat yhä nisillä.

Vaikka lämpöpulloja ja elvytyskeinoja yritettiin, toiseksi tullut pentu nukkui pois lämpöpullojen vierellä noin parin tunnin ikäisenä. Kun katsottiin kuollutta pentua, huomattiin ettei se ihan normaalin näkönen ollut. Pää oli suurehko ja takapää oli epäkehittymätön. Se oli melkein puolet kevyempikin kuin muut, terveet pennut.

Puoli seittemältä oli synnytys ohi, eli kaiken kaikkiaan pentuja oli neljä, yksi kuoli. Seittemältä aamulla pidettiin kuolleelle pennulle hautajaiset - ristittiin se Lady Liekiksi ja haudattiin takapihalle.

Esikoinen urospentumme nimettiin Ludvigiksi, kolmas pentu Lumeksi ja neljäs, nuorimmainen vauva Loviisaksi. Tosin tyttöjen nimet eivät ole ehkä vielä lopulliset, saatamme vaihtaa niiden nimet toisin päin mahdollisesti.

Pentujen syntymäpaino:

Ludvig: 202g

Lady Liekki: 152g

Lumi: 241g

Loviisa: 231g